Regressionsterapi

VAD ÄR REGRESSIONSTERAPI?


Är det något som begränsar dig i ditt liv och hindrar dig från att uppleva ditt liv fullt ut?

Regression betyder återupplevelse eller tillbakagång. Med hjälp av lätt hypnos (djup avslappning) hjälper jag dig tillbaka till en tidigare händelse eller ett annat liv för att lösa upp känslor, blockeringar m m. Oavsett vad man har för tro om tidigare liv, så fungerar denna terapiform mycket bra om man vill bli fri från destruktiva beteenden, känslor och även fysiska smärtor eller arbeta med delpersonligheter. 

Är du nyfiken på att hitta dina inre styrkor? Du kan frigöra tidigare positiva egenskaper för att hjälpa dig idag. Frigör dina minnen och känslor och ge dig en möjlighet att leva ditt liv fullt ut. Metoden är en relativt snabb terapiform där det kan räcka med 1-3 sessioner för att uppnå resultat. En session tar ca 1,5 till 2,5 tim. Det är du som är i fokus och får den tid du behöver. Vi har avsikten att se var problemet har sin början och du får bearbeta minnet utifrån en djupare förståelse om varför det skedde och vad som finns att lära av det, så att läkning kan ske. Jag har givetvis tystnadsplikt.


Några veckor efter sessionen vill jag ha ett uppföljande samtal med dig på ca 15 min, för att höra hur du mår och om du har några funderingar eller frågor angående din regression.


Investering: 1 700 kr 


Jag anordnar även gruppregressioner, så välkommen att kontakta mig om ni är fler som vill göra en regressionsresa tillsammans.

Är du intresserad av att se mer om hur en regression går till rent praktiskt? Kontakta mig så skickar jag en länk till dig.