Terapier för kropp & själ

Jag använder mig av flera terapier


Beroende på vem du är och vad du har för behov och önskemål så kan din behandling skräddarys. Det innebär att vi kan involvera flera terapier vid ett och samma tillfälle för att upplevelsen och nyttan för dig ska bli optimal.

Massage


Har du en stel och öm kropp? Med CNM-massage får du igång cirkulationen så att kroppen själv kan lösa spänningar. Du får en massage för kropp och själ, där din kropp hinner komma ner i djupavslappning. 

Jag lämnar ingen oberörd.


EMI - ögonrörelseterapi


Vill du inte berätta vad du varit med om, men behöver hjälp med en fobi, rädsla eller trauma? Då är ögonrörelseterapi något för dig!

Gruppmeditation


Vill du komma ner i varv och dela dina upplevelser med andra i grupp? Då är guidad gruppmeditation något för dig. Tillsammans stressar vi ner och möter lugnet i oss själva.

Regressionsterapi


Känner du att något håller tillbaka dig och begränsar ditt liv? Nästan oavsett vad det beror på kan regressionsterapi vara en möjlighet att neutralisera tidigare händelser och föra dig framåt mot de förändringar du vill se i ditt liv. 

Eller är du kanske bara nyfiken på att göra en regression till ett annat liv?

Soul Body Fusion®


Har du någon gång känt att det känns som att du sprungit ifrån din själ? Då är Soul Body Fusion något för dig! Med en enkel metod som kan göras helt på distans om du inte vill ses på plats, kan du få in mer harmoni i ditt liv och med intentionen att din själ vet precis vad din kropp behöver balansera. 

Stödjande samtal


Behöver du någon som lyssnar, som har en holistisk syn på kropp och själ? Stödjande samtal där du själv kan välja längden på samtalet. Hos mig kan du också kombinera stödjande samtal med någon av mina andra behandlingar och vi skräddarsyr det som behövs för just dig.